Procesbegeleiding

A. Het Servicepunt SMW is ervaren in het implementeren van SMW op de Rotterdamse scholen in PO, VO en ROC. Het doel van de implementatie is het SMW optimaal te integreren in de zorgstructuur van de school. De integratie verloopt niet vanzelfsprekend. Het belang van goede samenwerkingsafspraken maken en de verwachtingen over en weer bespreken maken de kans op een succesvolle samenwerking groter. Gaandeweg worden ook verbeterpunten besproken en aangepakt.

Bent u een aanbieder van het SMW, een PO, V(S)O of een MBO school of een gemeente en u wilt  SMW op een of meerdere scholen  invoeren, maak gebruik van ons compacte invoeringstraject.

B. Het komt voor dat de samenwerking tussen het SMW en de school om verschillende redenen vastloopt. Het Servicepunt kan dan uitkomst bieden door gerichte interventies te plegen.  De vakkennis van de medewerkers en hun neutrale positie maken dit mogelijk.

Loopt de samenwerking tussen het SMW de school erg stroef, laat ons meekijken. Met een kort traject van een aantal gesprekken helpen wij het SMW en de school een stapje vooruit.

Voor meer informatie bel ons op 010-2211981, of maak gebruik van het contactformulier.

 

Heeft u vragen?

Stel ze via ons formulier