van 2017 naar 2018!!

Geplaatst op 18 december 2017

Beste schoolmaatschappelijk werkers,

De laatste werkweek van 2017 is van start gegaan, de kerstvakantie staat voor de deur!

Het Servicepunt SMW kijkt met plezier terug op een jaar waarin we elkaar regelmatig zijn tegengekomen. Zo waren er bijvoorbeeld vier druk bezochte themabijeenkomsten en werden er (nieuwe) trainingen gegeven.

Daarnaast is het schoolmaatschappelijk werk nu op iedere kinderopvang locatie actief. Ook hebben we (samen met onder andere leidinggevende smw, gemeente, samenwerkingsverbanden en de scholen) gewerkt aan het ontwikkelen van een vernieuwde, verbeterde vorm van de kwaliteitsindicatoren. Dit wordt vervolgd in het nieuwe jaar en jullie krijgen hier binnenkort, via je leidinggevende, vast meer over te horen.

Ook in 2018 blijf je via de nieuwsbrief geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen rondom het schoolmaatschappelijk werk. De landelijk- en de Rotterdamse uitgave worden samengevoegd, zodat we één nieuwsbrief per maand  uitgeven die voor iedereen interessant is.

Tot slot nemen wij afscheid van onze zeer gewaardeerde collega en mede oprichtster van het Servicepunt SMW, Anneke Stroo. Zij gaat genieten van haar pensioen. We gunnen haar dit van harte, maar zullen haar erg missen in ons team!

 We zien jullie graag terug in het nieuwe jaar, wensen iedereen gezellige feestdagen en een inspirerend 2018 toe en natuurlijk een heel fijne vakantie !

Hartelijke groeten,

Servicepunt SMW,

 

Anneke Stroo, Greet Boer, Manon Veenman, Mustapha Igozoul

Heeft u vragen?

Stel ze via ons formulier