Rotterdam: Onderwijsparade 4 oktober

Geplaatst op 19 juni 2017

Inspireer ouders tijdens de onderwijsparade op 4 oktober!

Inspireer ouders tijdens Onderwijsparade op 4 oktober!

Als professional ouders inspireren over hun rol in de ontwikkeling van hun kind en het belang van hun betrokkenheid bij het onderwijs? Meldt u dan aan om een workshop te geven tijdens de Onderwijsparade.

 

De Onderwijsparade is op woensdag 4 oktober van 9.30 uur tot 11.30 uur op een nog nader te bepalen locatie in Rotterdam. Inmiddels is bekend dat wethouder Hugo de Jonge (Onderwijs, Jeugd en Zorg) de parade opent en dat hoogleraar pedagogiek Micha de Winter gastspreker is. De Winter wil met zijn lezing inzicht geven in hoe opvoeden tot een betere wereld kan leiden. Zijn visie: ‘Opvoeden is niet alleen een taak van ouders, maar een gedeelde verantwoordelijkheid van alle volwassenen in het leven van kinderen.’ Daarnaast zijn er vele workshops. Hiervoor worden nog enthousiaste professionals gezocht om deze workshops te verzorgen.

 Workshops Rotterdamse ouders spelen een sleutelrol bij het opgroeien van hun kind, ook binnen het onderwijs. Hoe zorgt u voor grote ouderbetrokkenheid? Deel uw kennis en ervaringen met ouders van leerlingen en inspireer hen tijdens een workshop. Of laat je inspireren door zelf deel te nemen aan workshops op de Onderwijsparade. Workshops kunnen bijvoorbeeld gaan over de ontwikkeling van het jonge brein, thuis filosoferen met kinderen, social media gebruik en begeleiding bij het huiswerk. Alle goede ideeën hierover zijn meer dan welkom. Hoe vernieuwender, hoe beter!Aanmelden workshops Laat de Onderwijsparade bruisen met uw ideeën en ervaringen. Stuur een e-mail met de titel van de workshop, een beschrijving in ongeveer vijftig woorden en contactgegevens van de workshopgever naar: onderwijsparade@rotterdam.nl Aanmelden kan tot 7 jul a.s.

Meer informatie Informatie over tijden, de locatie in Rotterdam en programmering van de Onderwijsparade worden nader bekend gemaakt op de website.

bron: www./www.hebbieeffe-nb-rotterdam.n

Heeft u vragen?

Stel ze via ons formulier