Rotterdam: de zomervakantie komt eraan!!!

Geplaatst op 5 juli 2017

Beste schoolmaatschappelijk werkers,

Deze week gaat voor velen van jullie de zomervakantie van start.We hopen dat het schooljaar fijn wordt afgerond en jullie goed aan de vakantie zullen beginnen!

Voor de schoolmaatschappelijk werkers en de zorgco√∂rdinatoren uit het voortgezet onderwijs organiseerden wij vorige week nog een themabijeenkomst, waarbij Martine Delfos ons inspireerde over (v)echtscheidingsproblematiek en rouwverwerking. De evaluties waren positief en gemiddeld gaven de bezoekers een 8,5 voor deze middag. Dit was voor het smw van het voortgezet onderwijs een mooie afsluiter van het schooljaar.

 In 2017/2018 hopen wij jullie allen weer te inspireren met themabijeenkomsten, cursussen/trainingen, nieuwsberichten, evaluaties, advies,  overleg, enzovoorts.

 In augustus zal er geen nieuwsbrief verschijnen. De berichten op de website houden we wel up-to-date.

 Wanneer je nieuw bent als smw'er in Rotterdam of als je wisselt van onderwijssoort, geef je dan, via de website, op voor de (verplichte)basiscursus vsmw/po/vo.

 18 september start de training 'Relatiebehoudende gespreksvoering' (zie onze agenda voor meer informatie), dus geef je snel op als je hier bij wilt zijn!

 En dan, tot slot.......Geniet van jullie welverdiende vrije tijd deze komende weken!!

 Hartelijke groeten,

 

Namens het Servicepunt SMW

 

Anneke, Greet, Manon, Mustapha

Heeft u vragen?

Stel ze via ons formulier