Rotterdam: Conferentie ‘Elke jongere telt’ op 11 september

Geplaatst op 30 mei 2017
Op de website van de gemeente Rotterdam kwamen wij de volgende interessante informatie tegen over de conferentie 'elke jongere telt'. Lees hier de oproep om deel te nemen:Conferentie ‘Elke jongere telt’ op 11 september

Tijdens de conferentie van vorig jaar, werd de eerste stap gezet naar de uitwerking van het programma ‘Elke jongere telt’. Samen met u willen we nu de slag maken naar uitvoering.

 Wat kunt u verwachten?Tijdens de laatste conferentie in september vorig jaar zetten tweehonderdvijftig aanwezigen de eerste stap naar de uitwerking van het programma Elke jongere telt. Nu willen we samen met u de uitwerking verdiepen en de slag maken naar uitvoering. Op de agenda staan de invoering van de mentor, het toekomstplan en het jongerenbudgetbeheer. Ook krijgt u de kans om actuele kennis op te doen, want we presenteren nieuwe onderzoeksresultaten onder andere over onzichtbare jongeren.

 Verslag werksessie In de tussentijd hebben we overigens niet stil gezeten. Zo was er in februari een werksessie over de doorlopende zorglijn 18-/18+ van de gemeente Rotterdam en zorgaanbieders Timon en Prokino. Benieuwd naar de uitkomsten van deze werksessie? Lees hier het verslag. En kijk ook nog eens naar ons filmpje.

Aanmelden De conferentie ‘Elke jongere telt’ is op maandag 11 september van 13.00 tot 18.00 uur in Rotterdam. Werkt u met Rotterdamse risicojongeren en bent u benieuwd hoe professionals, jongerenwerkers en beleidsmakers de komende jaren de hulpverlening voor hen willen verbeteren en helpt u hier graag aan mee? Meld u dan aan door een mail te sturen naar: elkejongeretelt@rotterdam.nl

 Bron: gemeente Rotterdam

Heeft u vragen?

Stel ze via ons formulier