Rotterdam: 29 juni: Kennisatelier Reflectieve professional

Geplaatst op 30 mei 2017
Ook interessant voor jullie als Rotterdamse schoolmaatschappelijk werkers: Kennisatelier Reflectieve professional

In de vorige nieuwsbrief stond een aankondiging voor een kennisatelier van ST.RAW met als thema Reflectieve professional. Inmiddels is er meer over het programma, de locatie en aanmelden bekend.

 

Een succesvolle transformatie van het jeugdhulpstelsel vraagt om reflectie en continue verbetering. Tijdens het kennisatelier gaan verschillende sprekers hier nader op in.

 Sprekers

  • Jan Kees Helderman, universitair hoofddocent aan de Radboud universiteit Nijmegen. Hij heeft onder meer onderzoek gedaan in Rotterdamse wijkteams samen met de Amerikaanse professor Charles Sabel.
  • Bert Vosselman, opleidingsadviseur en begeleidingskundige bij Care & Able.
  • Toby Witte, lector Opgroeien in de Stad bij Hogeschool Rotterdam.
  • Carla Stolk, manager externe betrekkingen Hogeschool Rotterdam.

Voor wie? Het kennisatelier is bedoeld voor hulpverleners, beleidsadviseurs, managers, onderzoekers, opleiders en cliƫntvertegenwoordigers binnen het jeugdhulpstelsel.

Aanmelden U kunt zich aanmelden per e-mail bij ST.RAW.Datum, tijd en locatie donderdag 29 juni, 15.00 tot 17.00 uur, Het Nieuwe Instituut, Museumpark 25.

Meer informatie Houd de site www.st-raw.nl  in de gaten voor aanvullingen op het programma en meer uitgebreide informatie over de sprekers.

Bron: gemeente rotterdam

Heeft u vragen?

Stel ze via ons formulier