Focusdag, 24 april 2018

Geplaatst op 27 maart 2018

De kracht van samen!

Op 24 april vindt de Focusdag plaats. De Focusdag is dé inspiratie- en scholingsdag voor jou als professional in welzijn, zorg en jeugdhulp in de regio Rotterdam. Op deze dag wissel je ervaringen uit, leg je contacten, vergroot je jouw kennis en doe je inspiratie op van andere professionals. Ook maak je dit jaar nader kennis met nieuwe en bestaande zorgaanbieders tijdens de kennismakingsmarkt.

De kracht van samen is het thema van dit jaar. De kracht van de Rotterdammer zelf en zijn netwerk. Hoe kunnen we de samenwerking binnen het wijknetwerk verbeteren en de kansen van de Rotterdammer vergroten? Maar ook: hoe kunnen wij als professionals elkaar versterken? Door krachten en kennis te bundelen, maken we samen het verschil.

Na een spetterende opening heb je de keuze uit meer dan 70 interactieve workshops, activiteiten en films die aansluiten bij dit thema. Tussentijds wandel je over de kennismakingsmarkt en maak je kennis met verschillende zorgaanbieders voor zowel jeugd als Wmo.

Inschrijven voor de Focusdag kan via deze link. Het aantal deelnemers is beperkt, dus wees er snel bij! Bekijk het pdf-bestand bij deze uitnodiging voor korte beschrijvingen van de workshops.

 

Bron: Gemeente Rotterdam

Heeft u vragen?

Stel ze via ons formulier