Workshop seksuele ontwikkeling jeugdigen en het Vlaggensysteem

Geplaatst op 21 juni 2018

Het CJG is onderdeel van het Netwerk aanpak seksueel geweld. De professionals van het CJG zien alle kinderen tussen 0 en 18 jaar op vaste contactmomenten. Bij alle ontwikkelingsfases is seksuele ontwikkeling een gespreksonderwerp.

Vlaggensysteem Het Vlaggensysteem is een methode die CJG-professionals handvatten geeft en helpt het seksuele gedrag van kinderen tussen 0 en 18 jaar te beoordelen, bespreekbaar te maken en er op de juiste manier op te reageren.

Workshop seksuele ontwikkeling en Vlaggensysteem Professionals die meer willen weten over de rol van het CJG in de seksuele ontwikkeling van kinderen en over het Vlaggensysteem, zijn welkom bij de workshop op donderdag 20 september. Er wordt casuïstiek besproken, geoefend en met elkaar van gedachten gewisseld over seksuele gedragingen van kinderen en jongeren.

Aanmelden Aanmelden kan via e-mail onder vermelding van naam, functie en organisatie. (naam, organisatie en functie mailen).

Datum, tijd en locatie

  • Donderdag 20 september, 14.00 - 17.00 uur
  •  Stadhuis, 4e etage, vergaderruimte Oude Haven, Coolsingel 40, 3011 AD Rotterdam

Over het CJG Het CJG biedt preventieve jeugdgezondheidszorg. Er werken jeugdartsen, jeugdverpleegkundigen, (dokters)assistenten, (ortho)pedagogen en andere deskundigen. Iedereen kan bij het CJG terecht met vragen over gezondheid, verzorging, opgroeien en opvoeden van kinderen tussen de 0 en 18 jaar. www.cjgrijnmond.nl

Datum Evenement: 
donderdag 20 september 2018
Begintijd: 
14:00
Eindtijd: 
17:00

Heeft u vragen?

Stel ze via ons formulier