Winterfun, een spetterende, zorgelozen dag voor KOPP kinderen

Geplaatst op 8 november 2017

Hoeven, oktober 2017

Wij zijn Grand Wonders een groep van 19 betrokken en enthousiaste mensen die samen een training Inspirerend Leiderschap volgen. Deze Gandhi training  is erop gericht het maximale uit onszelf te halen, vanuit ons hart te leven en zo ook anderen te inspireren hun eigen doelen en ambities te bereiken.  Het organiseren van Winterfun is onderdeel van deze training waarin de ‘pay it forward’ gedachte én actiebereidheid centraal staan.

 Over Winterfun

Op 9 december 2017 organiseren wij Winterfun in Skidôme Rucphen. Een grandioze en zorgeloze dag voor KOPP kinderen tussen 4 en 18 jaar. Een dag vol plezier. Op www.grandwonders.nl kan u alle praktische informatie vinden over deze dag.

U bent als zorgverlener of als begeleider nauw betrokken bij deze KOPP kinderen. Daarom willen wij u vragen of u Winterfun  onder de aandacht wil brengen van de KOPP kinderen en hun begeleiders die u kent. In bijlage voegen we een uitnodiging aan de kinderen die u kan doorsturen of ophangen. Bedankt alvast dat u dit doet.

Winterfun is volledig belangeloos en drijft op de inzet van tal van vrijwilligers. Daarom ook aan u een oproep om een financiële bijdrage of uw helpende hand. Via www.grandwonders.nl kan u uw donatie doen of u opgeven als vrijwilliger.

Vanuit de warmte van ons hart willen we met Winterfun een verschil maken voor deze kinderen. We gaan op 9 december 2017 voor KOPP kinderen met stralende en zorgeloze gezichten !

KOPP op !      

Datum Evenement: 
zaterdag 9 december 2017
Begintijd: 
12:00
Eindtijd: 
17:00

Heeft u vragen?

Stel ze via ons formulier