Feestelijke opening Rotterdams onderwijsjaar 2018-2019

Geplaatst op 21 juni 2018

De opening van het Rotterdams onderwijsjaar is het niet te missen evenement voor alle onderwijsprofessionals. Naast vermaak biedt het evenement inspiratie hoe onderwijsprofessionals, ook door kleine veranderingen, in de klas of de groep vernieuwer kunnen zijn van het onderwijs. Zij zijn het belangrijk voor leerlingen en peuters. Wat zij de kinderen meegeven, is voor de rest hun leven. Veranderingen in het onderwijs kunnen groot zijn, maar juist ook met eigen kleine veranderingen kunnen onderwijsprofessionals voor leerlingen en peuters een wereld van verschil maken.

Stop Stealing Dreams van Ruud Veltenaar Keynotespreker is de bekendste trendwatcher en friskijker van Nederland, Ruud Veltenaar. In zijn inspiriment ‘Stop Stealing Dreams’ over de toekomst en transformatie van het onderwijs, laat hij zien hoe de focus verschoven kan worden naar het ontdekken, ontwikkelen en exploiteren van ieders potentieel. Hoe maken we het verschil in de toekomst?

Aanmelden Alle onderwijsprofessionals zijn van harte uitgenodigd om op 30 augustus samen met collega’s het feest van lesgeven te vieren. Aanmelden kan hier.

Datum Evenement: 
donderdag 30 augustus 2018
Begintijd: 
16:00
Eindtijd: 
17:00

Heeft u vragen?

Stel ze via ons formulier