Congresprogramma over signalering, diagnose en behandeling van trauma

Geplaatst op 22 januari 2018

Traumatische ervaringen laten, vooral bij kinderen en (jong)volwassenen, littekens achter. Hierbij gaat het om zowel psychologische als fysieke gevolgen. Gevolgen zijn soms direct, maar soms ook pas jaren later merkbaar. Het in staat stellen van een cliënt, patiënt of leerling om een trauma te verwerken is dus van groot belang. Wanneer een verwerkingsproces niet goed verloopt of stagneert, kan zich PTSS ontwikkelen.

Het 4e Congres (Psycho)Trauma op 27 maart 2018 in de Meervaart te Amsterdam heeft als doel u kennis over de meest recente wetenschappelijke inzichten op het gebied van traumaverwerking bij te brengen.  Resultaten uit verschillende onderzoeken worden vertaald naar de dagelijkse praktijk waar u als professional mee te maken heeft.

Via onderstaande buttons gaat u naar de congreswebsite voor meer informatie over het programma of om u direct aan te melden. Snelle beslissers ontvangen 10% Early Bird korting op het deelnametarief, inschrijving moet dan uiterlijk 10 februari aanstaande online zijn ingevoerd. 

MEER INFORMATIE »

 

AANMELDEN »

Datum Evenement: 
dinsdag 27 maart 2018
Begintijd: 
09.00
Eindtijd: 
16.30

Heeft u vragen?

Stel ze via ons formulier