Algemene Voorwaarden

 

Algemene Voorwaarden trainingen, cursussen en studiedagen

Je kunt zich aanmelden voor een cursus/ training door middel van het invullen van het digitaal aanmeldingsformulier. Na aanmelding ontvang je een  auto-replay als  bevestiging. Een aantal weken voor de cursus krijg je een uitnodiging met de nodige informatie over de cursus. Het Servicepunt SMW behoudt zich het recht voor om een cursus/ training af te zeggen. Deelnemers zullen tijdig ge├»nformeerd worden.

Annulering

Bij annulering tot zes weken voor aanvang van een cursus/training zullen geen kosten worden berekend. Bij annulering tussen 3 en 6 weken voor aanvang van de cursus/training wordt 20% van de kosten in rekening gebracht. Bij 3 weken of minder dien je het volledige bedrag te betalen. Je kunt zich wel door een collega laten vervangen.

Certificaat

Je ontvangt na afloop van de cursus/training een certificaat. Voor het verkrijgen van het certificaat dien je volledig aanwezig te zijn geweest. Voor een deel van onze cursussen krijgt je registerpunten in het kader van de beroepsregistratie van maatschappelijk werkers en agogen.

Cursusmateriaal

Cursusmateriaal wordt van te voren of tijdens de bijeenkomsten verstrekt, deze zijn bij de prijs inbegrepen.

Lunch

Bij cursussen en trainingen, die minimaal een hele dag duren, wordt een lunch aangeboden. Deze is bij de prijs inbegrepen.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over de cursussen/ trainingen kun je ons bellen 010-2211981 of mailen via het contactformulier op de site.

 

 

Heeft u vragen?

Stel ze via ons formulier